0216 445 26 26

4 ÜLKE KARADENİZ TURU 2020

4 ÜLKE KARADENİZ TURU 2020
Açıklama :

4 ÜLKE KARADENİZ TURU 2020 ROMANYA MOLDOVA UKRAYNA BULGARİSTAN OTOBÜSLERLE 7 GECE 9 GÜN

Gezilecek Yerler :

Rusçuk – Bükreş – Focsani - Yaş – Kişinev – Tiraspol - Odessa – Galati – Köstence – Mangalya - Balchik – Varna - Nessebar – Burgas

Kalkış Noktaları :

21:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi , 21:30 Mecidiyeköy Finansbank Önü , 22:00 İncirli Ömür Plaza Önü

Geceleme / Konaklama :

7 Gece / Oda Kahvaltı

Tarihler :

 
Kalkış Tarihi Kişi Sayısı 1. Çocuk Yaş 2. Çocuk Yaş  
Oda Ekle
 
Seyahat Prog.   Tur Fiyat Bilg.   Kalkış Tarih ve Yerleri   Fotoğraf Galerisi   Benzer Turlar

TUR PROGRAM

1. Gün: İSTANBUL – RUSÇUK

Gezimizin ilk günü 21:00'de Kadıköy Evlendirme Dairesi, 21:30'da Mecidiyeköy Finansbank Önü ve 22:00'de İncirli Ömür Plaza Önünden hareketle Edirne  üzerinden Kapıkule sınır kapısına varışımızı gerçekleştiriyoruz. Pasaport ve gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından devam eden yolculukla Rusçuk’a varış.

2. Gün: RUSÇUK – BÜKREŞ

Sabah saatlerinde Rusçuk geçişi ile Küçük Paris diye adlandırılan Bükreş şehirine yolculuk. Bükreş, Tuna Nehri'nin Dimbovita kolu üzerinde yaklaşık 2.5 milyon nüfuslu çok güzel bir kenttir. Tarihi eserlerin yanı sıra geniş bulvarları, caddeleri, meydanları ile modern yüzü de etkileyicidir. Bükreş'in en güzel ve en hareketli merkezi olan Cumhuriyet Meydanı, sütunlu cephesiyle dikkati çeken Romanya Büyük Kütüphanesi, Zafer Takı, Bükreş Üniversite Binası, Milli Tiyatro, Çavuşesku tarafından yaptırılan Parlamento Binası, Kraliyet Sarayı, Cretulescu Kilisesi, St. Stavropoleos Kilisesi, panoramik şehir turumuzda göreceğimiz yerlerden bazılarıdır. Turumuz ve serbest zaman sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde. Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenicek olan Romanyanın Köy değerlerinin sergilendiği Köy Müzesi turuna katılabilirler (20 Euro).

3. Gün: BÜKREŞ – FOCSANI – YAŞ

Otelde alınan kahvaltının ardından ülkenin doğusunda yer alan Romanya’nın kültür başkenti Yaş’a yolculuk.Rumence’de Iaşi olarak anılan, tarihteki Boğdan (Moldova) devletinin başkenti olmuş Yaş şehrine varış. Saray Meydanı, Kültür Sarayı, Metropolitan Katedrali, İaşi Sarayı, Golia Manastırı, Ulusal Tiyatro, St.Nicola Kilisesi, Galata Manastırı ve Katolik Katedrali ve Birlik Meydanı panoramik olarak görülecek yerlerden bazılarıdır. Kentte verilecek olan serbest zamanın ardından araçla buluşma ve otele transfer. Geceleme otelimizde. Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenicek olan Romen Gecesi turuna katılabilirler (40 Euro).

4. Gün: YAŞ – KIŞINEV – (MILEŞTII MICI)

Otelde alınan kahvaltının ardından kısa yolculukla varılacak Moldova sınır geçişi ile başkent Kişinev’e yolculuk. Kişinev varışı ile şehir turu. Büyük Stephen Anıtı ve Parkı, The Alley of classics Parkı, Pushkin Anıtı, Parlamento Binası, Eski Kilise, Ulusal Tarih müzesi,  Parlamento Binası, Bakanlıklar görülecek yerler arasında. Programın ardından otele yerleşme ve serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz Rehberimizin organize edeceği dünyadaki en büyük şarap koleksiyonuna sahip Mileştii Mici Tünelleri turuna katılabilirler (30 Euro).Mileștii Mici, 200 km'den fazla yeraltı caddesine,50 km'den fazla şarap galerisine, 2 milyondan fazla şarabın içinde bulunduğu dünyadaki en büyük yeraltı mağara ağında, büyük fıçıların bulunduğu serin, karanlık galeriler ve caddeler boyunca yürümek için eşsiz bir fırsata sahip olacaksınız.Programın ardından otele transfer.Geceleme otelimizde.

5. Gün: KIŞINEV – TIRASPOL - ODESSA

Otelde alınan kahvaltının ardından Moldova ve Ukrayna sınırları arasında yer alan, dünyanın hiçbir ülkesi tarafından tanınmayan, beş yüz bin nüfuslu Transdinyester Cumhuriyeti’nin başkenti Tiraspol’a doğru hareket ediyoruz. Aynı zamanda Osmanlı Devleti’nin son sınır kalesi bölgesi olan Tiraspol’den panoramik olarak geçerek Odessa yolculuğu başlangıcı. Ara molalar ile devam eden yolculukla Ukrayna sınır geçişi ile Karadenizin en büyük liman kentlerinden biri olan Odessa'ya varışımızı gerçekleştiriyoruz. Odessa varışı ile panoramik şehir turu. Şehir turumuzda, Sergey Eisenstein’in klasik filmi “Potemkin Zırhlısı” ile ünlenmiş olan Potemkin merdivenleri, Tolstoy Sarayı ve Catherine Plazası, Düğün Sarayı, Derybasivska Caddesi, Ukrayna Ulusal Bankası, ana Sinagog görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele transfer, yerleşme ve serbest zaman.Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Odessa Tekne turuna katılabilirler (25 Euro).Odessa plajlarını, gece hayatıyla ünlü Arcadia Bölgesini, Meçhul Bahriyeli Anıtını göreceğiz. Turumuz ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

6. Gün: ODESSA (KATAKOMBLAR)

Otelde alınan kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Dileyen misafirler rehberimizin organize edeceği ekstra Katakomp turuna katılabilirler (50 Euro). Katakomblar bir tünel ağıdır ve taş madenciliği sonucunda ortaya çıkmıştır. 200 yıl önce inşa edilmiş olan bu yeraltı tünellerinin toplam uzunluğu yaklaşık olarak 100 km. civarındadır. Odessa Katakombları Avrupa`nın en uzun olanlarıdır.2.Dünya Savaşı”nda Katakomblar, partizanlar için Nazilere karşı şehri savunmada barınak olmuştur.Katakombların tüm haritası halen çıkartılamamıştır ve küçük bir kısmı halka açıktır. Ziyaret edeceğimiz kesimler, Nazilere karşı barınak olarak kullanılan kesimlerdir. Katakomb ziyaretimizin ardından Otelimize dönüş ve serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Shustov Konyak Fabrikası Turuna katılabilirler (25 Euro). 1899 Yılında Odesa’da satın aldığı Konyak Fabrikasını günümüze kadar getiren Nikolay Leonidovic ve ailesi Rusya’da Konyak ve Votka kralı olarak bilinmektedir. Üretilen eşsiz konyakları tadabileceğimiz bu turda ayrıca konyak üretim tekniklerini, detaylarını ve üretim aşamalarını göreceğiz. Geceleme otelimizde.

7. Gün: ODESSA – AKKERMAN SURLARI – GALATI VEYA ÇEVRESİ

Otelde alınan kahvaltının ardından Galati yolculuğu başlangıcı. Karadeniz sahil şeridinde ilerleyen yolculukta güzergah üzerinde 1484 yılında Osmanlılar tarafından fethedilmiş olan Akkerman Kalelerini ziyaret ediyoruz. Toplam çevre uzunluğu 2 km. olan surları ve günümüzde sadece 26 tanesi ayakta kalmış olan gözetleme kuleleri ile muhteşem manzaralara ev sahipliği yapan Akkerman ziyaretinin ardından devam eden yolculukla Romanya sınır kapısına varış. Sınır geçişi sonrası Galati şehrine varış ile kent turu. St. George Rumen Ortodoks Katedrali, Adalet Sarayı, Galati Opera Evi, Kutsal Bakire Müstahkem Manastırı ve Tuna Nehri kıyısında keyifli yürüyüş eşliğinde kent turu. Dileyen misafirlerimiz Karadenize en yakın olduğu Galati’de Tuna Nehrinde gerçekleştirilecek olan Tekne Turuna katılabilirler (10 Euro). Bölgede fotoğraf ve kahve molasının ardından buluşma ile otele transfer. Geceleme otelimizde.

8. Gün: GALATI – KÖSTENCE – VARNA – (BALCHIK)

Otelde alınan kahvaltının ardından güneye yolculuk. İlk durağımız olan Köstence’ye varışımızın ardından dünyaca ünlü Mamaia Sahili ve panoramik Köstence şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Mahmudiye Camii, Ortodoks Katedrali, Roman Katolik Kilisesi, Ion Jalea Müzesi, Saligny Anıtı, Deniz Feneri ve Surlarının görülmesi ile bölgede kısa serbest zaman. Buluşma sonrası Karadeniz kıyı yolculuğu ile Karadeniz’in incisi olarak kabul edilen Bulgaristan’ın en büyük üçüncü şehri Varna’ya hareket ediyoruz. Varna’ya varışımız sonrası, Şehir merkezinde gerçekleştireceğimiz panoramik şehir turumuzda;  Roma Hamamı, Arkeoloji Kompleksi, Bazilika ve Katedral göreceğimiz yerler arasındadır. Panoramik şehir turumuz sonrası enfes Restoranlarla süslü olan kordon da yürüyüş ve kısa süreli serbest zaman sonrası otelimize transfer. Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Balchik Turuna katılabilirler (25 Euro).Otel önünden hareket edecek olan aracımızla Balchik yolculuğu. Bünyesindeki 2000 farklı bitki çeşidiyle Avrupa'nın en büyük 2. Botanik Bahçesini gezdikten sonraki durağımız, rivayete göre gönlünü balıkçı bir Türk'e kaptıran Romanya Prensesi Marie'nin mimarisi bir camiyi andıran yazlık sarayı ziyaret edilecektir.Ziyaret sonrası otele transfer ve serbest zaman.Buluşma ardından otele dönüş.Geceleme otelde.Dileyenler ekstra olan Bulgar Tavernası Gecesi turuna katılabilir (35 Euro).

9. Gün: VARNA – BURGAS – (NESSEBAR) – İSTANBUL

Otelde alınan kahvaltının ardından otelden ayrılarak Burgas yolculuğu. Güzergah üzerinde dileyen misafirlerimiz Nessebar Yarım Adası turuna katılabilirler (10 Euro).Burgas’a bağlı olan dar bir geçit ile anakaraya bağlı romantik, kayalık bir yarım adanın üzerine kurulu ve 1983 yılında da eşsiz bir tarihe ve kültüre sahip olması nedeniyle Dünya Kültür Mirası Anıtı olarak seçilen Nesseber antik kentine varış. Tarihi yarımadada bin yıldır varlığını koruyan Roma, Bizans ve Ortaçağ kalıntıları ile Bulgar kiliseleri bulunur. Kent 13.yy ve 14.yy kalma kiliseleri özellikle cephe tasarımları ile ilgi çekicidir. Bizlere görkemli antik atmosfer sunan Nesseberda ziyaretlerimiz sonrası, Burgas şehir merkezinden panoramik olarak geçerek varılan Dereköy sınır kapısında gerçekleşecek olan geçiş işlemlerin ardından Kırklareli güzergahıyla İstanbul başlangıç noktalarına varış ile program sonu.


Ücrete Dahil Hizmetler

Extra Hizmetler

Lüks otobüsler ile ulaşım,
Yerel profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri,
3 ve 4*  Otellerde 1 Gece Bükreş, 1 Gece Yaş, 1 Gece Kişinev, 2 Gece Odessa, 1 Gece Galati veya Çevresi , 1 Gece Varna ile toplam 7 Gece kahvaltı dahil konaklama,
Veliko Tarnavo, Bükreş, Yaş, Kişinev, Odessa, Köstence, Mangalya, Varna, Burgas panoramik Şehir Turları,
Bazı şehirlerde alınan mecburi yerel rehberlik hizmetleri,
Tüm otoban check-point ve otopark ücretleri,
Şehir Vergileri ,
Gümrük Vergileri,
Programda belirtilen panoramik şehir turları,
Araç içi su ikramı.

Müze ve ören yeri giriş ücretleri,
Otelde alınan ekstralar ve tüm kişisel harcamalar,
İlk gün sabah kahvaltısı,
Öğle ve Akşam yemekleri,
Şöför ve rehber bahşişleri,
Multi Schengen Vizesi veya Romanya Vizesi (Yeşil pasaportlular vizeden muaftır) (150 Euro),
Yurtdışı çıkış harcı,
Zorunlu Yurtdışı seyahat sağlık sigortası (15 Euro).

FİYATLAR

Kalkış Tarihleri



Kalkış Noktaları

21:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi , 21:30 Mecidiyeköy Finansbank Önü , 22:00 İncirli Ömür Plaza Önü

FOTOĞRAF GALERİSİ

{{GALERI}}

655,00 EUR
'den itibaren...

SALON TUR Kaliteli ve Ekonomik Turların Yer Aldığı Bir Turistik Alışveriş Portalıdır. Sitede yer alan tüm metin, Resim ve içeriklerin telif hakları SALON TUR'a aittir. SALON TUR'da bulunan fiyatlar anlık değişiklik gösterebilir. SALON TUR A-6848 Belge Numarası ile T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı A grubu Seyahat Acentesı ve TÜRSAB üyesidir. Salontur.com sitesinin kullanıcıları SALON TUR Gizlilik Politikası'nı kabul etmiş sayılırlar. Salontur.com © 2012
www.salontur.com Telefon 0216 445 26 26 Fax 0212 381 62 03

Bayar Caddesi İclal Ataç İş Merkezi No:84 Daire:7 Kozyatağı İSTANBUL

0216 445 26 26