0216 445 26 26

ELEGANT AVRUPA 2019 NİSAN-ARALIK ARASI

ELEGANT AVRUPA 2019 NİSAN-ARALIK ARASI
Açıklama :

ELEGANT AVRUPA FRANSA İTALYA İSVİÇRE ALMANYA 2019 NİSAN-ARALIK ARASI PGS 7 GECE

Gezilecek Yerler :

Monaco & Monte Carlo – Nice(1) – Marsilya(1) – Annecy - Cenevre(1) – Bern – Konstanz – Alsace(2) – Zürih – Lugano – Milano(2)

Kalkış Noktaları :

Sabiha Gökçen Havalimanı

Geceleme / Konaklama :

7 Gece / Oda Kahvaltı

Tarihler :

 
Kalkış Tarihi Kişi Sayısı 1. Çocuk Yaş 2. Çocuk Yaş  
Oda Ekle
 
Seyahat Prog.   Tur Fiyat Bilg.   Kalkış Tarih ve Yerleri   Fotoğraf Galerisi   Benzer Turlar

TUR PROGRAM

1. Gün: İSTANBUL – MİLANO – MONACO - MONTE CARLO – NİCE

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali Pegasus Havayolları kontuarından gerçekleştireceğiniz bagaj ve bilet işlemlerinizin ardından Pegasus Havayolları’nın PC 1213 sefer sayılı uçağı ile saat 08.40’da Milano (Bergamo)’ya hareket. (Pasaport kontrol ve bilet/bagaj işlemlerinizi zamanında bitirebilmek için uçuşunuzdan üç saat önce havalimanında hazır bulunmanız önerilir. Rehberinizle buluşma uçuşa bir saat kala uçak kapısında olacaktır) Yerel saat ile 10.35’te Milano’ya varışımızı takiben alanda bekleyen özel otobüsümüz ile Cote d’Azur bölgesinin en güzel koy ve burunları, en güzel yamaçları gezilerek Monaco prensliğine varıyor, saray ve çevresini panoramik olarak gezdikten sonra  lüks ve ihtişamın odak noktası Monte Carlo’ya geçiyoruz. Monaco’nun başkenti Monte Carlo’nun ünlü casinosunu gezebilir son model arabalar, dünyanın en lüks ve pahalı otellerinin yer aldığı bu meydanda dilerseniz bir kafe ya da restorana oturup vakit geçirebilirsiniz. Tur bitimi Nice bölgesindeki otelimize transfer.

2. Gün: NİCE – MARSİLYA

Kahvaltının ardından ardından  panoramik Nice şehir turu.  Turumuz esnasında göreceğimiz yerler arasında; Promenade des Anglais , Nice bölgesi, Massena Meydanı, Antika Pazarı yer alıyor. Günümüzün devamında, dileyen misafirlerimizle ekstra olarak düzenlenecek Cannes St. Paul de Vence turu (65 Euro) .Fransız Rivierası diye bilinen ünlü sahilde dünya jet sosyetesinin gözde beldesi ve film festivali ile ünlü Cannes’i panoramik olarak görüyor 1400’erden kalma küçük bir kalenin içine konuşlanmış, Akdeniz’e tepeden bakan St Paul de Vence,  1900’lerden itibaren Miro, Picasso ve Jean Debuffet gibi sanatçıların ilham aradığı bir yer olmuştur. Tur sonrası Marsilya’ya bölgesine transfer.

3. Gün: MARSİLYA – ANNECY – CENEVRE

Kahvaltının ardından panoramik Marsilya şehir turu. Buradaki panoramik şehir turumuzda  göreceğimiz yerler arasında; ,Antil Liman, belediye binası,opera binası ve Saint Jean kalesi görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası Annecy’e hareket, Annecy Turu  “Alplerin Venedik”i olarak adlandırılan Annecy’de “Mavi Göl” olarak nitelenen Annecy Gölü ve gölün iki yakasında boylu boyunca uzanan şirin ve renkli evleri ile Annecy; Savoy Alplerinin eteğinde bizleri tüm güzelliğiyle karşılıyor. Geçmişten bugüne kale, saray, mahkeme ve hapishane olarak kullanılan ve günümüzde müze olarak hizmet veren, 1132 yapımı Palais de lIsle Kalesini panoramik olarak görebilirsiniz. Ayrıca Avrupa’nın en temiz göl kenarında hatıralarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Kanallar üzerine kurulmuş Annecy şehir turumuz sonrasında Cenevre bölgesine transfer.

4. Gün: CENEVRE – BERN – ALSACE

Kahvaltının ardından panoramik Cenevre turu. Turumuz esnasında; Leman Gölü, Mont Blanc Köprüsü, Büyük Katedral,Rousseau Adası, Birleşmiş Milletler Binası ve eski şehir görülecek yerler arasındadır. Ardından dileyen misafirlerimiz için ekstra Lozan & Montrö & Chillon şatosu Turu (65 Euro). Şüphesiz ulusal tarihimizde çok önemli yeri olan Lozan, aynı zamanda ortaçağın önemli piskoposluk merkezlerinden biri. Yine ulusal tarihimizden çok iyi bildğimiz Montrö, kaleleri, tarihi binaları ve doğal güzelliklerinin yanında müzik dünyası için de önemli bir şehirdir. Bir döneme damgasını vurmuş Smoke on the Water adlı şarkı Möntrö’deki bir kumarhane yangınını anlatır, ayrıca hayatının son döneminde çalışmalarını burada sürdürmüş olan Freddy Mercury’nin de bir heykeli bulunur. Leman gölü kıyısında bulunan Chillion kalesi de panoramik olarak görüldükten sonra Bern’e hareket ediyor ve akşam yemeğimiz için serbest zaman kullanıyoruz. Bern molamızın ardından Alsace bölgesine hareket ve otelimize transfer.

5. Gün: ALSACE

Kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu  eden misafirlerimiz ile Fransa ve Almanya’nın gizli cenneti Alsace bölgesine ekstra olarak düzenlenecek Alsace Güzelleri (Strasbourg & Colmar & Freiburg) turu. (90 Euro). Fransız ve Alman ortak kültür ve mimari özelliklerini taşıyan, Ren şarap yolu üzerindeki Strasbourg kentinde Küçük Fransa, Katedral Meydanı, Notre Dame Katedrali, Kammerz evi görülecek yerler arasındadır. Masal diyarı Colmar kentine varışımıza istinaden; Eski Gümrük Binası, Pfister evi ve Ren nehri etrafındaki rengarenk evler ile şehrin en ünlü bölgesi Petite Venise (Küçük Venedik) görülecek yerler arasında bulunuyor. Ren nehri ve kanallarının çevrelediği eşsiz ortamda hem damak zevkinize göre bir çok lezzetli yiyecekler hemde bir çok hediyelik eşya alma imkanı bulacaksınız. Almanya’nın güneşi en bol kenti Freiburg gezimizde, Almanya’nın en eski Üniversitelerinden biri olan Freiburg Üniversitesi, Dünya’nın en büyük üçüncü Katedrali, şehrin en önemli meydanlarından Münsterplatz, Gotik mimari ile yapılmış muazzam görkemli binaları, Eski belediye binası, Pazar yeri ve Lonca binası panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelimize dönüş ve serbest zaman.

6. Gün: ALSACE – KONSTANZ – ZÜRİH – LUGANO – MİLANO

Kahvaltının ardından Almanya’nın en güzel şehirlerinden biri olan Konstanz. Ren nehrinin sularıyla beslenen, Almanya, İsviçre ve Avusturya’nın kesiştiği ve paylaştığı,  Avrupa’nın üçüncü büyük gölü  Konstanz (Bodensee)  kıyısına kurulu  Konstanz panoramik şehir turu sonrası  Zürih’e hareket ve panoramik Zürih şehir turu. İsviçre’nin ekonomik ve kültürel başkenti ve aynı zamanda ülkenin en büyük şehri olan Zürih turumuzda, Fraumünster Kilisesi,  Grossmunster Kilisesi, İsviçre ulusal müzesi, Opera binası, Zürih Gölü,  Saat Kulesi ,eski lonca evleri, Zurich Altstadt (Eski Şehir) ve Dünyaca ünlü mağazalarla çevrelenmiş, hareketli ve renkli bir havası olan Bahnhofstrasse Caddesi  panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Ardından Lugano’ya hareket. Lugano gölü kıyısına kurulmuş bu şirin kent yazın ünlü ve zenginlerin akınına uğraması sebebiyle İsviçre’nin Monte Carlo’su olarak da anılır. Tur bitimi Milano otelimize transfer.

7. Gün: MİLANO

Kahvaltının ardından panoramik Milano şehir turu. Avrupa’nın moda başkentlerinden biri olan Milano, bunun yanı sıra mutfağı, operası, kiliseleri ve büyük usta Leonardo Da Vinci’nin Son Akşam Yemeği freskosu gibi paha biçilmez sanat eserleriyle de öne çıkıyor. İtalya’nın iş ve finans başkenti olsa da alışveriş, gece hayatı ve yeme içme deneyimi için de doğru adres olan Milano’da ünlü opera binası La Scala, Duomo Meydanı ve Katedrali, birçok ünlü markanın bulunduğu keyifle alışveriş yapabileceğiniz La Galeria, Porta Romano görülecektir. Ardından dileyen misafirlerimizle ekstra olarak düzenlenen Como Turu – Füniküler  dahil. (50 Euro). Hollywood ünlülerinden Avrupa zenginlerine, dünya jet sosyetesinin yazlık evlerine ev sahipliği yapan, lüks yaşamı ve doğal güzellikleri ile ünlü Como turumuzun ardından otelimize transfer.

8. Gün: MİLANO - İSTANBUL

Kahvaltının ardından rehberinizin bildireceği saatte havalimanına transfer ve Pegasus Havayolları’nın PC 1214 sefer sayılı uçuşu ile saat 11.15’te Sabiha Gökçen havalimanına hareket. Türkiye saati ile 15.00’de varış ve turumuzun sonu.

9. Gün:

OTELLER

Alsace
3*Appart’City
Mulhouse

3*Ibis Styles Basel City

Cenevre
3*Ibis Hotel
Annemasse 

4*Mercure  Annemasse

Marsilya
3*Appart'City
Marseille

3*Ibis Brignoles Provence

Nice
3*Appart'City
Antibes

3*Hotel Le
Thomas

Milano
3*B&B Hotel
Monza

4*Della Rotonda
Saronno


Ücrete Dahil Hizmetler

Extra Hizmetler

Pegasus Havayolları ile İstanbul(SAW)-Milano(BGY) / Milano(BGY)-İstanbul(SAW) parkurunda ikram dahil uçak bileti,
Havalimanı vergileri,
3* & 4* otellerde oda kahvaltı konaklamalar,
Alan/otel/alan transferleri,
Özel otobüslerimiz ile tüm şehir transferleri,
Monaco, Monte Carlo, Nice, Annecy, Marsilya, Cenevre, Bern, Konstanz, Zürih, Lugano,Milano panoramik şehir turları,
Profesyonel rehberlik ve asistanlık hizmetleri,
Otel vergileri,
Turist Şehir vergileri.

Vize ücreti (140 Euro),
Zorunlu Seyahat Sağlık Sigortası (15 Euro),
Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları,
Yurt dışı çıkış harcı bedeli,
Müze ve ören yerleri girişleri,
İsteğe bağlı şoför bahşişleri (kişi başı 5 Euro).

FİYATLAR

Kalkış Tarihleri



Kalkış Noktaları

Sabiha Gökçen Havalimanı

FOTOĞRAF GALERİSİ

{{GALERI}}

655,00 EUR
'den itibaren...

SALON TUR Kaliteli ve Ekonomik Turların Yer Aldığı Bir Turistik Alışveriş Portalıdır. Sitede yer alan tüm metin, Resim ve içeriklerin telif hakları SALON TUR'a aittir. SALON TUR'da bulunan fiyatlar anlık değişiklik gösterebilir. SALON TUR A-6848 Belge Numarası ile T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı A grubu Seyahat Acentesı ve TÜRSAB üyesidir. Salontur.com sitesinin kullanıcıları SALON TUR Gizlilik Politikası'nı kabul etmiş sayılırlar. Salontur.com © 2012
www.salontur.com Telefon 0216 445 26 26 Fax 0212 381 62 03

Bayar Caddesi İclal Ataç İş Merkezi No:84 Daire:7 Kozyatağı İSTANBUL

0216 445 26 26